Goes

SpraakSaam in Goes

Verslag(en) 24 mei
Gijs
:
Op zaterdag 24 mei begon de spraaksaam dag met kennismaken. Er hing gelijk al een goede sfeer en konden snel met elkaar praten en opschieten. Ik vond wel dat er niet zoveel kinderen waren en hoop dus dat meer kinderen zich opgeven voor deze dag. We begonnen daarna met het onderdeel: ‘HEEL AURIS BAKT’, we maakten het deeg van de koekjes en zetten het te rusten in de koelkast.

We gingen gelijk door met het middageten klaarmaken; Brucceta’s, broodjes gezond en lekkere tosti’s. Het was echt heel lekker!! Toen gingen de kandidaten verder met de koekjes; de afwerking. We hadden een hele goede jury, mijn complimenten nogmaals!
Linda was tot winnaar uitgeroepen die heerlijke krokante koekjes had gemaakt!!
Hierna hadden we even rust, wat gezellig kletsen met wat te drinken.
We gingen hierna het volgende doen: De Spelletjesmiddag wat inhoud; het spel ‘werelddelen’ en het spel ‘Weerwolven van Wakkerdam’.
En toen zat de dag er weer op (jammer hoor). Tot slot wil ik nog even wat kwijt: Als je vrienden hebt  die zeggen dat je echt niet naar die dag moet omdat het veel te kinderachtig of wat dan ook is, om stoer te doen, negeer hen dan gewoon en ga er toch heen want je zult zien dat het dan een hele leuke dag word!!

Angela:
Helaas kon ik niet de hele spraaksaam dag aanwezig zijn. De sfeer zat er al  goed in, de koekjesbakwedstrijd was net afgelopen en de spelletjesronde ging van start. Nikita en Gijs hadden diverse spelletjes meegebracht. Na uitleg over de spelletjes kozen we er gezamenlijk 2 uit. Vooral het plezier en de gezelligheid van met elkaar samen zijn was kenmerkend voor deze middag. Deze vloog dan ook snel voorbij.
Er waren deze dag 4 jongeren aanwezig en ik hoop dit er de volgende keer nog veel meer zullen zijn. Zodat we met nog meer jongeren samen leuke dingen kunnen doen. Deze dag draagt zeker bij aan het opdoen van positieve ervaringen en gezelligheid met elkaar!

Organisatie:
Femke Brull
Vanuit SpraakSaam:
Ineke Huisman