Voorlichting

Ervaringsdeskundigen van de vereniging SpraakSaam komen graag naar uw school of organisatie toe om te vertellen over het leven met een taalstoornis en over SpraakSaam.
Stuur ze een mailtje: info.spraaksaam@gmail.com.

De presentaties worden altijd met groot enthousiasme ontvangen
“Wauw, dit was een van de beste studiemiddagen ooit! Bedankt voor de deskundige duidelijke uitleg. Ik ben al 11 jaar werkzaam in het TOS onderwijs (leerkracht) en vind deze voorlichting een  “must ” voor iedereen die te maken heeft met TOS (scholen, ouders, medeleerlingen).”

“Ik heb me nooit zo gerealiseerd wat de impact van TOS op latere leeftijd is. Selma: een geweldige presentatie, een echte eyeopener.”

gastlessen

Selma geeft workshop tijdens FOSS-dag 2012


“Er zat heel veel herkenning in het verhaal. Ontzettend goed gedaan!” (Een ouder)

“Door de ervaringen van Selma ben ik meer overtuigd van de noodzaak van SpraakSaam.” (Ambulant begeleider)

“Selma vertelde veel over SpraakSaam en haar ervaringen: fijn! Mijn dochter van 13 jaar luisterde heel goed en liet ook wel merken dat ze dingen herkende.” (Een ouder)

“Selma zette een eigen verhaal neer met haar ups en downs. Zij vertelde hoe zij zich door deze periode heeft heen geworsteld. Mijn complimenten voor hoe ze dat deed. De workshop was interactief en Selma gaf duidelijk aan wat voor haar ‘helpend was geweest.” (Ambulant begeleider)

“Goed om het verhaal te horen van een ervaringsdeskundige en fijn dat iedereen vragen kon stellen.” (Een ouder)

“Het was interessant om een ouder iemand met spraaktaalproblemen te zien.”(Maatschappelijk werker)