Utrecht

Goedendag,

In de bijlage een uitnodiging voor de SpraakSaam dag op 12 mei 2018 in Nieuwegein.

Graag aanmelden via: mwjj.spraaksaam@gmail.com

SpraakSaam uitnodiging 12 mei 2018


uitnodiging 17 maart 2018 (1) (1)


Groepsfoto, over TOS praten en meehelpen met organiseren van het kamp. Ook mocht de gymzaal weer gebruikt worden waar volop gespeeld is in de schommel en volleybaltoernooi. Met als afsluiting een patatje/frietje. Thema Sinterklaas!! Ze kregen ook nog een verrassing wat ze gewonnen hadden met de toernooi, en voor de andere partij een troostprijsje šŸ˜‰ En niet te vergeten is er ook een film gekeken, maar dat was minder goed bevallen met de film New Kids die ze zelf uitkozen. Blijft toch lastig: aantal kunnen geen Engels of ondertitel, of ze willen liever actie. Met zoveel personen een film uitzoeken om iedereen te vermaken? Dan is de aandacht houden en plezier ver te zoeken. In de pauze besloten om iets anders te gaan doen……maar verder hadden ze genoten!!

Hieronder een korte diashow van 4 foto’s. En ja, eindelijk weer eens een groepsfoto van regio Utrecht. Dat werd wel eens tijd haha.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Keer een klein groepje maar wel heel gezellig!!! Regio Utrecht heeft een uitstapje gemaakt bij Prison Island…in een gevangenis met allemaal ruimtes waar je verschillende opdrachten hebt om punten te halen. Raadsels, kruipen in kleine gangen, actief, reactievermogen spellen etc. Daarna met de trein naar het centrum van Utrecht om te bowlen. We hebben ons erg vermaakt!!
20626307_906654032825173_17114133457852088_o


SpraakSaam was eerst in regio Amsterdam en Nijmegen, dat is nu samengevoegd en naar locatie Utrecht gegaan. Een nieuwe frisse start! Met hopelijk nog meer jongeren en vrijwilligers.

Locatie: Rotsoord VSO van Kentalis, Slotlaan 37 in Utrecht

gebouw-utrecht-rotsoord

Organisatie vanuit SpraakSaam:
Karina Feenstra
Yara Schreiber
Meike van Genugten

Advertenties